sâmbătă, 19 iulie 2014

Oameni si oameni.

Oameni si oameni.
 
 

11 comentarii:

  1. bai stechere care te crezi tu asa-zisa 'inregistrare audio este un FAKE ordinar 1. SBU si-a dat seama ce prostie a 'produs' si adisparut de pe site-ul lor 'oficial. 2. iata facatura in toata 'splendoarea ei'

    www.youtube.com/watch?v=28MrASx-RiM
    iar ca bonus ca sa vezi pe cine 'sprijini tu de fapt..de citit cu popcorn si bere

    www.globalresearch.ca.the-kiev-regime-is-not-officially-a-neo-nazi-government/5384722
    mai citeste si tu surse independente nu doar pe cretinu de giurgea sau 'presa mainstream'..
    ps
    gringo, 1. nu sunt 'platit de Putin' urasc comunismul dar si minciuna si impostura. 2..'mie prieten Plato dar mai prieten mie adevarul' ca sa citez din clasici.

    RăspundețiȘtergere
  2. "If you will be persuaded by me," - Socrates, "pay little attention to Socrates, but much more to the truth". “Where both are friends, it is right to prefer truth" Nicomachean Ethics 1096a15.

    Expresia ta apartine lui Roger Bacon si a aparut 1400 de ani mai tarziu. In rest, daca era facut o luna inainte fii sigur ca aparea fisierul original, ca sa poata fi examinat. Pentru ca acolo apare un fel de EXIF din care sa vezi cand a fost creat. Nu e nevoie de un site ca sa-ti zica treaba asta, poti verifica singur pe webarchive si inca 2 3. Un site poate fi modificat destul de usor.

    RăspundețiȘtergere
  3. "examinat! de cine? de regimul din Kiev impus de voi americanii stechere? ia vezi aici(dau doar surse neutre, occidentale)
    www.geographictravels.com/2014/02/ukraine-artifact-like-african-country.html
    "Ukraina" este un stat ARTIFICIAL cu teritorii ANEXATE PRIN FURT din Polonia,ROmania si Rusia..dar de la un amerloc cretin aterizat pe aici(care nu isi cunoaste propria istorie cladita pe GENOCID si SCLAVAGISM ce sa astept..)

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai nou rusii sunt cumva aparatorii libertatii si democratiei pe glob, si nu stiam? :) Analiza poti sa o faci si tu singur, webarchive e resursa publica. Daca acel clip a post vizualizat de 800 de ori afla ca cineva putea salva clipul fara probleme, si s-ar fi vazut in fisier pana si ora si secunda la care a fost downloadat. Ca sa nu mai zic de cea la care a fost creat, pe ce masina, cu ce software samd.

    RăspundețiȘtergere