marți, 1 februarie 2011

Să ne dea, să ne faca..

Motto: If being a winner in nature’s struggle for survival is selfish, does being extinct make you an altruist? 


Art 36 din Constituţie: (2) "Nu au drept de vot debilii sau alienaţii mintal, puşi sub interdicţie, şi nici persoanele condamnate, prin hotărâre judecătorească definitivă, la pierderea drepturilor electorale. "


Ar trebui sa fie inclusi si asistatii social. Si bugetarii. Ei nu contribuie cu nimic si ar vota pe cei care i-ar tine in perfuzii si in Wonderland mereu. 

Trebuie sa fii complet nebun sa crezi ca ai dreptul sa votezi si sa-ti dai cu parerea cand tu nu contribui cu nimic, ba mai mult, doar primesti. Chestia asta ar duce automat la o inflatie de promisiuni electorale (ce nu vor fi niciodata indeplinite - evident), care mai de care mai absurda si irealizabila, care in final se va intoarce exact impotriva alegatorului de rand. Prin urmare, astfel de idioti (atarnatorii de care vorbeam mai sus) n-ar trebui sa aiba drept de vot nici azi, in conditiile legii de acum. Insa cine sa o aplice. Dar cine sa inteleaga..



Cand primesti un cadou nu ai nici un drept sa pui conditii ci numai sa-l refuzi. "Drepturile pozitive" sunt o poveste pentru adormit copii sau socialisti ce au impresia ca o nevoie poate sta la baza unui drept. Ciudat e cum toti se mira ca aceste "nobile idealuri" se termina de absolut fiecare data, in dezastru..





Normal ar fi ca oricine isi da cu parerea sa o faca pe banii lui. Ca la poker: pui banii pe masa, vorbesti. Nu pui banii, nu risti nimic, atunci asta e. Si la revedere.



Altfel ajugem inevitabil sa facem "Bine cu forta" sau "We must FORCE the people to be FREE!" - Louis Antoine Léon de Saint-Just 1789 France (a murit decapitat 5 ani mai tarziu), care stim prea bine unde a dus..






Update decembrie 2012: daca esti asistat sau condamnat penal nu ar trebui sa nu poti nici candida. În Parlament au fost votati 27 de condamnaţi, arestaţi, incompatibili şi cercetaţi penal.

11 comentarii:

  1. Asta l-ai vazut ?

    http://vimeo.com/19424564

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, a venit Flavian sa anunte lansarea lui chiar in prima zi. Infectia socialista nu se curata chiar atat de usor, in cazul unora..

    Marxism leninismul face victime in continuare bine mersi.

    :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  4. http://www.zerohedge.com/contributed/2012-11-29/ayn-rand-was-not-libertarian

    RăspundețiȘtergere
  5. esti cam extremist. auzi, sa nu aiba bugetarii drept de vot. chiar crezi ca toti profesorii sunt ca grevista foamei?
    ca toti medicii sunt ca bradisteanu?

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca e medic privat, ce plateste impozite la fel ca orice privat, da. Altfel nu.

    RăspundețiȘtergere