duminică, 25 iulie 2010

The Rape of the Sabine Women

The Rape of the Sabine Women.

The Frauenraub is supposed to have occurred in the early history of Rome, shortly after its foundation by Romulus and his mostly male followers. Seeking wives in order to found families, the Romans negotiated unsuccessfully with the Sabines, who populated the area. Fearing the emergence of a rival society, the Sabines (socialistii) refused to allow their women to marry the Romans; consequently, the Romans planned to abduct Sabine women.

Romulus devised a festival of Neptune Equester and proclaimed the festival amongst Rome's neighbours. According to Livy, many people from Rome's neighbours attended, including from the Caeninenses, Crustumini, and Antemnates, and many of the Sabines. At the festival Romulus gave a signal (18 sept - POC), at which the Romans grabbed the Sabine women and fought off the Sabine men.

Livy is clear that no sexual assault took place (gentlemani, normal). On the contrary, Romulus offered them free choice (Milton Friedman) and promised civic and property rights to women. According to Livy he spoke to them each in person, "and pointed out to them that it was all owing to the pride of their parents in denying right of intermarriage to their neighbours. They would live in honourable wedlock, and share all their property and civil rights, and — dearest of all to human nature — would be the mothers of free men."

19/09/2008 - Moment istoric 9:41 AM ora Romaniei.


Cele 550 de miliarde retrase la comanda joi dimineata la ora 11 (19 PM ora Romaniei - 5,5 TRILIOANE ordine de plata pana a doua zi) au fost cauza pentru care intreg Senatul US a fost "sechestrat", obligat sa plateasca, insa nici pana azi Bernanke sau de partenerii lui europeni nu pot sti cu siguranta in ce banci au ajuns si nici cine a fost in spatele cererilor. De ce?Generation Zero (Hannity Special – Full Video)


Noaptea de 18 spre 19 septembrie 2008 a fost extrem de furtunoasa. A doua zi, absolut toti guvernatorii bancilor centrale europene au iesit la rampa declarand garantarea tuturor depozitelor din banci cu sume cuprinse intre 50 de mii (Isarescu) si 500 de mii (Irlanda). De ce? Pentru ca pur si simplu in acel moment AU REFUZAT PLATILE, neavand cu ce plati. Daca ar fi acceptat acele plati lumea ar fi aratat cu totul altfel..


In alta ordine de idei, raspunsul autoritatilor (in afara arestarii lui Leo Emil Wanta sau alte CD-uri gasite prin parc) a fost urmatorul:

German authorities search Credit Suisse branches
(AP) – Jul 14, 2010

BERLIN — All 13 branches of Swiss bank Credit Suisse AG in Germany were searched Wednesday in an investigation of suspected tax evasion, prosecutors said.

Some 140 police officers were searching branches in Berlin, Duesseldorf, Munich and other German cities based on findings from a recently bought CD containing data that documents alleged tax evasion via Switzerland, Duesseldorf prosecutor Johannes Mocken said.

Prosecutors suspect unidentified employees of Credit Suisse of being accessories to tax evasion. Germany has opened 1,100 tax evasion cases based on the CD, Mocken said. He couldn't give any further information on the searches since they were still ongoing.

Civilizatie


Intersectia dintre capitalism si socialism se afla in .. Carbon Credits. Impuse prin lege oriunde in lume din cauza "incalzirii globale". Adica exact ce nu vrea sa auda China, exact de ceea ce se teme cel mai mult. Daca incepi sa pui o taxa ecologica pentru fiecare punga de plastic, fiecare "toyota ieftina si buna", fiecare telefon produs in China, apoi atunci pot comunistii sa scoata absolut ce lege vor, pretul final le va fi imputat tot lor/pentru ca ei "polueaza" (produc) cel mai mult, prin definitie.


Capitalism vs SocialismAll in
Asa a inceput "The Fall of the Republic".

John Davison Rockefeller (8 July 1839 – 23 May 1937): "Competition is a sin, therefore you must destroy it"

James Paul Warburg appearing before the Senate on 7th February 1950:

"We shall have World Government, whether or not we like it. The only question is whether World Government will be achieved by conquest or consent."

2 comentarii:

 1. Draga Radu, din momentul in care povestea asta a inceput de la zero, prin intersectarea noastra intamplatoare pe forumuri, am trecut peste multe. Peste infinitele clone si comportamentul de troll, peste atacuri, mistouri, etichetari sau limbaj.

  Am incercat cu raspunsuri de bun simt, am incercat cu raspunsuri in acelasi ton sau am apelat la regulamentele forumurilor cand a fost cazul. Asta poate pentru ca aveam o speranta si pentru ca apreciam cele 1-2 mesaje interesante din zecile de materiale negativiste si instigatoare pe care le puneai.

  Pana cand, la un moment dat mi-am dat seama ca nu are rost. Pur si simplu. Negativitatea si lupta vesnica nu compensau scurtele perioade de luciditate si dialog constructiv. Probabil ca ultimele picaturi care au umplut paharul au fost replicile de genul ASTA sau ASTA. Moment in care am considerat ca orice dialog este inutil cu cineva care nu intelege dialogul.

  Stiu ca asta te-a facut sa iti dai si mai tare silinta in a provoca, pentru ca in general lumea raspunde cu rau la rau, chiar daca astfel cade in mizerie. Sper ca in "razboiul" pe care il duci mereu in realitatea negativa pe care ti-o creezi, macar sa fi inteles ca atacul nu e intotdeauna cea mai buna aparare.

  Poti sterge sau ignora acest mesaj, la fel cum voi face si eu cu cele prin care vei mai incerca sa ma atragi pe mine sau alti oamenii intr-o nebunie pe care eu pur si simplu nu ma obosesc sa o mai inteleg in acest moment.

  Numai bine
  Flavian

  RăspundețiȘtergere
 2. Citisem o opinie de-a dvs. mai veche 2008 in care argumentati ca nimic nu se pierde in economie si ca pt. ca un american gras sa se-ndoape un chinez e platit cu un dolar pe zi... In principiu e adevarat, doar ca treaba asta cu 1 dolar pe zi nu mai e in China de mult, si chiar daca in statistici salariile din medii din China sunt aproape daca nu le-au depasit pe cele din Romania, in realitate si la ei populatia rurala este in proportii destul de mari, insa cea urbana, fara suparare a avut inca din anii 80 de cand cu primele zone libere salarii mai mult decat duble decat Romania, ba chiar a fost pe dos, la noi au crescut spectaculos in ultimul timp astfel incat acum daca ne apropiem de 50% din salariul unui chinez din Shanghai (zona libera din 1978), si un sfert decat al unuia din HongKong. In general romanii accepta anumite informatii socante, dar doar daca li se dau treptat cu lingurita, si acum urmeaza bomba: vazand cat de bine merge zona Shanghai, liderii chinezi au creeat si alte zone libere care s-au ridicat intr-un ritm si mai accelerat, astfel incat majoritatea oraselor chineze au performante economice cel putin ca cele ale Shanghai-ului. Da, in statistici se poate ca salariul mediu sa para la fel ca al Romanilor, in realitate insa, statisticile sunt trase-n jos de marea imensa de chinezi care locuiesc la tzara si care nu o duc neaparat mai prost ca cei de la oras (la fel ca la noi de altfel), doar ca trag cifrele oficiale in jos fiindca veniturile lor nu pot fi controlate.

  RăspundețiȘtergere