vineri, 30 noiembrie 2012

Our fears do make us traitors?

"Our fears do make us traitors?"
Macbeth: Act 4, Scene 2.
William Shakespeare 
Stiti de unde vine atitudinea asta de non combat a PDL-ului? Ei spera sa in alegeri sa castige USL-ul pentru ca vor si ei ca Justitia sa fie sub papuc (bocanc, dupa caz), in speranta ca ei vor scapa de dosare impreuna cu ceilalti. Pot sa pun pariu ca acum sunt niste intalniri de taina intre liderii USL-ului si anumiti indivizi “de dreapta” (gen Frunzaverde care s-a trezit “brusc” prin primavara ca e liberal samd) ce probabil spera sa cada la pace cu USL, sa faca front comun impotriva “exploatatorilor” din vest, comisarilor europeni pe Justitie, FBI-ului samd..

Ce uita insa acesti analfabeti e faptul ca in istoria lumii astfel de intelegeri nu doar ca nu au fost respectate niciodata ba chiar a fost exact pe dos, pentru ca o data vazuti cu sacii in caruta, noii lideri supremi ce pun mana pe putere nu sunt idioti sa se tina de cuvant ci vor face tot ce le sta in putinta ca sa scape de “idiotii utili”, de tradatorii care au pus umarul la infaptuirea Cauzei, pentru ca respectivii nu doar ca pot trada inca o data oricand ci vor reprezenta chiar o vulnerabilitate, nu un asset, vor reprezenta posibila dizidenta vocala ce trebuie anihilata rapid tocmai pentru ca e din interiorul sistemului, si pentru ca a avut acces la informatii ce trebuie uitate rapid.


Exact acest lucru s-a intamplat s-a intamplat prin 83 in Nicaragua (cu sandinistii), in Grenada 1979 (Maurice Bishop), in 1979 Afganistan cu Taraki care a fost ucis deHafizullah Amin (cu ajutorul lui Brejnev) care la randul lui a fost ucis de Babrak Kamal (ajutat tot de kgb). Acelasi lucru s-a intamplat in Bangladesh in 1975 cu Mujibur Rahman sau in Cuba, unde Fidel Castro (stiller) si-a bagat absolut toti colaboratorii revolutionari in puscarie, imediat dupa ce fratele sau Raul Castro a pus mana pe putere si a fost numit vicepresedintele adunarii lor nationale (unde este si acum). La Coreea de Nord nu cred ca mai e nevoie sa spun ce s-a intamplat pentru ca stie toata lumea.


Faptul ca absolut TOATE revolutiile astea marxiste de doi lei s-au terminat intr-o dictatura militara ar trebui sa ridice acestor tradatori ai PDL-ului multe semne de intrebare. Existentiale, chiar. Daca ei au impresia ca lumea a inceput si se va sfarsi cu ei atunci poate chiar merita sa-si intalneasca soarta.

Bine, trecand peste povestea cu tradarea, mai apar niste "probleme" din cauza faptului ca acum nu mai sunt baietii chiar de capul lor. Pentru ca banii vin acum de afara, unde si acolo s-au cam terminat. Cum zice si Mihai Giurgea, pe blogul lui, Romania e acum sub lupa:


"Nelu Iordache, patronul firmei Romstrade, a fost un Adrian Năstase al afacerilor. Al afacerilor cu statul (ca sa fie clar). A fost nu regele: ci împăratul asfaltului. El a fost reținut in aceasta noapte la DNA, unde este anchetat pentru furtul a 10 milioane de euro, din fonduri europene. Iordache a încasat banii pentru autostrada Arad-Nădlac, dar n-a făcut nimic: a dat rapoarte false la minister, care la rândul sau a umflat si mai tare cifrele lui Nelu Iordache.

Așa a ajuns guvernul sa se laude la TV, ca autostrada este aproape gata, când pe teren, de fapt, bătea vântul.

Avalanșă de arestări si anchete la nivel înalt.

Știu o grămada de oameni cu greutate, care erau absolut siguri ca Nelu Iordache n-o sa ajungă in veci la anchetă (aceiași oameni care îmi ziceau ca nici Adrian Năstase n-o sa ajungă la Jilava). Acești “oameni cu greutate” au rămas acum cu gura căscata! Si au început sa-si facă ordine prin hârtii…ca nu se știe…

Mai ales ca scandalul Romstrade nu e nici pe departe singurul. Anul acesta a fost un adevarat val de anchete si arestări, toate pe motive de corupție. Si n-au fost peștișori mici, ci nume grele: deputați, senatori, miliardari. Si din PDL (deputații Boldea, Trăsculescu) dar si din USL (seful comisiei SRI, senatorul Ion Stan – un tip care știa multe si de care ii era frica chiar si lui Iliescu).

E curățenia din România prea brusca? Nici vorba! Doar pare brusca: pentru ca v-ați obișnuit cu mizeria, dragi cititori. Timp de 20 de ani, justiția româna a fost mână in mână cu hoții si a ascuns sub preș orice scandal de corupție. Dar când se aduna prea mult gunoi intr-o țară…vine o zi când țara respectiva explodează.

Guvernul României nu mai controlează România.

Iar asta e un lucru excelent. Pentru ca guvernul român (PDL sau USL, nu contează) este o adunătura de bandiți. Iar eu prefer sa mă conducă un german cinstit, decât un român hoț.

Pur si simplu, mie îmi rămân mai mulți bani dacă România este colonie, decât dacă este stat independent.

Ce a pierdut Guvernul român?

In primul rând, controlul Justiției. S-au dus vremurile când tovarășul Iliescu le spunea judecătorilor sa nu retrocedeze proprietățile confiscate de comuniști. Nici măcar madam Mona Pivniceru nu le mai poate întoarce.

In clipa asta, chiar membrii guvernului (inclusiv Victor Ponta) fac pe ei de frica sa nu înceapă o ancheta împotriva lor. Ponta, săracul, chiar a zis-o public: “nu mai înțeleg nimic din ce face justiția asta. E foarte imprevizibila”. Nu justiția este imprevizibila, neica: tu ești cu bube-n cap!

In al doilea rând, controlul Armatei. Care este deja integrata complet in structura de comanda a NATO. Ofițerii care nu erau de încredere (naționaliști sau comuniști) au fost deja înlăturați din funcțiile de comanda.

Daca in România se produce o explozie sociala (in urma falimentului statului), sau daca va fi necesara înlăturarea cu forța a USL-ului de la guvernare, Armata știe ce are de făcut. Nu va asculta de ordinele amaratului de ministrul al Apărării: ci de ordinele Washington-ului.

Vin alegerile? Care alegeri?

USL se lauda ca o sa câștige, la alegeri, 60% din voturi. Dar a uitat lucrul de baza: ca voturile românilor nu mai contează. De ce? Pentru ca nu le mai cere nimeni părerea despre viitorul țării. De ce? Pentru ca o țară funcționează cu bani – nu cu păreri! Iar banii României nu mai vin de la români: ci de la Washington si de la Berlin. Ești falit? adio independență, adio democrație!

USL și-a făcut-o cu mâna ei!

Când au decis SUA si Germania, ca România nu mai poate fi lăsata de capul ei? Astă vară. Tentativa de lovitura de stat (zisă “referendum”) i-a îngrijorat de-adevăratelea pe partenerii militari ai României. Iar părerea si-au spus-o foarte pe față: premierul Victor Ponta a primit o mare muie, atât de la guvernul american, cat si de la președintele Uniunii Europene. Până si socialistul Martin Schulz, prietenul lui, l-a luat la palme (in public!).

Până atunci, România era oricum văzuta ca o tara coruptă (dovada ca n-a fost primita in Schengen). Oricum se făceau presiuni pe justiție. Dar din acel moment, arestările si anchetarea politrucilor au început sa curgă lanț. Ziua si arestarea! De acum încolo, vor fi beliți la grămadă – si PDL-iști si USL-iști.

Chiar pariez că mafioții bolșevici or sa se alieze între ei. Și or să urle toți că e încălcată “mândria națională”: doar-doar or scăpa de pedeapsă. Dar n-or sa scape.

Și UE și românii vor sânge. Și vor primi sânge!

Pai nu-i mișto? Nu va place? Mie îmi place la nebunie! Cred ca ar trebui sa-i mulțumim securistului Dan Voiculescu pentru idioțenia cu referendumul: ca el a pornit avalanșa care va îngropa socialismul românesc. El a trezit ursul. El a băgat România sub lupă.

Ion Stan, Nelu Iordache – hai, mulțumiți-i lui Voiculescu! Hahahaha….

Vorba lu’ tovarășu’ Lenin: socialiștii si-au împletit singuri funia cu care vor fi spânzurați!"

"

2 comentarii:

  1. Eu n-as fi chiar ata de optimist ca autorul articolului in privinta ingroparii socialismului Romanesc!

    RăspundețiȘtergere